Verksamheten som har funnits i Dalarna sedan 1992 har nu fått namnet Vegamot AB. Tidigare hette företaget BRO-konsulter AB och Gestaltis www.gestalt.is Vi har bland annat arbetat med gestaltterapi, behandling för beroende, utbildning för långtidssjukskrivna, handledning för arbetsgrupper, behandlingsassistentubildning och ledarskapsutveckling.

Vegamot´s behandlingsprogram leds av Daniel Danielsson, auktoriserad gestaltterapeut, som arbetat med beroende sedan 1986. Han är utbildad vid Spectrum Therapy i London och Gestaltakademin i Skandinavien och utbildar sig inom EFT, Emotionellt Fokuserad Terapi för par. Daniel är medlem i SAG Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter och EFT Sverige, samt ICEEFT International Center for Excellence in Emotionally Focused Therapy.

Sedan slutet av 80-talet har Daniel utvecklat behandlingsprogram och utbildat personal för bland annat Älvgårdens Behandlingshem i Hedemora, Avdelning 65 på Psykiatriska Kliniken Falu Lasarett och för det egna behandlingshemmet Kraftaverk i Gagnef.

Han utvecklade  gymnasieutbildning till behandlingsassistent i Falun och har mångårig erfarenhet av handledning för personalgrupper främst inom socialtjänst och HVB för vård av människor med missbruk och beroende.

Från 1992 har Daniel haft mottagning med gestaltterapi för individer, par och grupper, som sedan 2001 har funnits i rymlig och ljus lokal på Regementet i Falun.